Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g400g680kcal64g2g48g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 190g92kcal2.2g18g0.4g3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Aromisuola (5g)10g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g250g275kcal5.8g10g25g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g90g342kcal0.9g82.8g0.5g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2948g2903kcal150.6g235g155.2g7.2g
Valittu annoskoko1474g1452kcal75.3g117.5g77.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna737g726kcal37.7g58.8g38.8g1.8g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857