Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g61g189kcal7.3g34.8g2.4g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)5g45kcal0g0g5g0g
Kanasuikaleet kariniemi250g278kcal57.5g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11g31kcal2.2g0.6g2.2g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g1214kcal140g99.6g30.6g4.8g
Valittu annoskoko1704g607kcal70g49.8g15.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna852g304kcal35g24.9g7.7g1.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207