Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannari

Sekoita ainekset.

Lisää voi sulatettuna joukkoon.

Anna taikinan turvota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200 asteessa uunin keskiosassa kunnes pinta on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, ingman1000g640kcal33g48g35g0g
Kananmuna, annos 65g390g491kcal42.9g1.2g35.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)38g274kcal0g0g30.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3676g5730kcal218g723.2g208.8g22.8g
Valittu annoskoko1838g2865kcal109g361.6g104.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna919g1433kcal54.5g180.8g52.2g5.7g
Arvot/100g100g156kcal5.9g19.7g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208787