Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal55g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2269g1139kcal130.4g62.8g41.2g36.6g
Valittu annoskoko1135g570kcal65.2g31.4g20.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna567g285kcal32.6g15.7g10.3g9.2g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407