Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2142g452kcal25.7g72.8g4.3g45g
Hirvenjauheliha oma saalis714g800kcal157.1g0g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11g0.4g4.6g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g3253kcal371.8g178.8g117.8g104g
Valittu annoskoko3240g1627kcal185.9g89.4g58.9g52g
Annoskoko puolitettuna1620g813kcal93g44.7g29.5g26g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407