Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Hirvenjauheliha oma saalis1000g1120kcal220g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9076g4557kcal520.8g250.6g164.8g146g
Valittu annoskoko4538g2279kcal260.4g125.3g82.4g73g
Annoskoko puolitettuna2269g1139kcal130.2g62.7g41.2g36.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407