Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali428g90kcal5.1g14.6g0.9g9g
Hirvenjauheliha oma saalis143g160kcal31.4g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g651kcal74.2g35.8g23.6g20.8g
Valittu annoskoko648g325kcal37.1g17.9g11.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna324g163kcal18.6g9g5.9g5.2g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407