Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.9g0g7.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g10g30kcal0.9g4.9g0.6g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g23kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g376kcal34.2g13.4g20.2g1.8g
Valittu annoskoko128g188kcal17.1g6.7g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g94kcal8.6g3.4g5.1g0.5g
Arvot/100g100g147kcal13.4g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110