Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g104g333kcal9.4g54.1g6.2g9.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g4120kcal373.4g147.4g221g18.8g
Valittu annoskoko1404g2060kcal186.7g73.7g110.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna702g1030kcal93.4g36.9g55.3g4.7g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110