Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha91g151kcal17.3g0g9.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g12g38kcal1.1g6.2g0.7g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 46g29kcal1.5g2.2g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g469kcal42.6g16.8g25.2g2.2g
Valittu annoskoko160g235kcal21.3g8.4g12.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna80g117kcal10.7g4.2g6.3g0.6g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110