Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g182kcal20.8g0g10.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g14g46kcal1.3g7.4g0.9g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 55g35kcal1.8g2.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g563kcal51.2g20g30.2g2.6g
Valittu annoskoko192g282kcal25.6g10g15.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g141kcal12.8g5g7.6g0.7g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110