Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha128g212kcal24.3g0g12.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g17g53kcal1.5g8.6g1g1.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 64g41kcal2g3.1g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g657kcal59.6g23.4g35.2g3g
Valittu annoskoko224g329kcal29.8g11.7g17.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna112g164kcal14.9g5.9g8.8g0.8g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110