Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha164g272kcal31.2g0g16.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g21g68kcal1.9g11.1g1.3g1.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 82g53kcal2.6g4g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g845kcal76.6g30.4g45.4g3.8g
Valittu annoskoko288g423kcal38.3g15.2g22.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna144g211kcal19.2g7.6g11.4g1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110