Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g2.4g7.6kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g94kcal8.6g3.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko32g47kcal4.3g1.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.2g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13.4g5g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110