Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g26g83kcal2.3g13.5g1.6g2.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1030kcal93.2g36.8g55.4g4.6g
Valittu annoskoko351g515kcal46.6g18.4g27.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna176g258kcal23.3g9.2g13.9g1.2g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110