Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g61kcal6.9g0g3.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.7g15kcal0.4g2.5g0.3g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g188kcal17g6.8g10g0.8g
Valittu annoskoko64g94kcal8.5g3.4g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal4.3g1.7g2.5g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110