Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g7.1g23kcal0.6g3.7g0.4g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 27g18kcal0.9g1.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g282kcal25.6g10g15.2g1.2g
Valittu annoskoko96g141kcal12.8g5g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g71kcal6.4g2.5g3.8g0.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110