Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g525g420kcal99.8g0g5.3g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g300g1050kcal6g9g108g0g
Emmental juustoraaste, lidl255g938kcal73.9g0g71.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g300g1020kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g6857kcal371.4g36g579.4g0g
Valittu annoskoko1380g3428kcal185.7g18g289.7g0g
Annoskoko puolitettuna690g1714kcal92.9g9g144.9g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213