Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g700g560kcal133g0g7g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g400g1400kcal8g12g144g0g
Emmental juustoraaste, lidl340g1251kcal98.6g0g95.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g9142kcal495.2g48g772.4g0g
Valittu annoskoko1840g4571kcal247.6g24g386.2g0g
Annoskoko puolitettuna920g2286kcal123.8g12g193.1g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213