Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g875g700kcal166.3g0g8.8g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g500g1750kcal10g15g180g0g
Emmental juustoraaste, lidl425g1564kcal123.2g0g119g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g500g1700kcal10g15g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g11428kcal619g60g965.6g0g
Valittu annoskoko2300g5714kcal309.5g30g482.8g0g
Annoskoko puolitettuna1150g2857kcal154.8g15g241.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213