Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1050g840kcal199.5g0g10.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g600g2100kcal12g18g216g0g
Emmental juustoraaste, lidl510g1877kcal147.9g0g142.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g600g2040kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g13714kcal742.8g72g1158.6g0g
Valittu annoskoko2760g6857kcal371.4g36g579.3g0g
Annoskoko puolitettuna1380g3428kcal185.7g18g289.7g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213