Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1225g980kcal232.8g0g12.3g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g700g2450kcal14g21g252g0g
Emmental juustoraaste, lidl595g2190kcal172.5g0g166.6g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g700g2380kcal14g21g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g15999kcal866.6g84g1351.8g0g
Valittu annoskoko3220g8000kcal433.3g42g675.9g0g
Annoskoko puolitettuna1610g4000kcal216.7g21g338g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213