Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1400g1120kcal266g0g14g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g800g2800kcal16g24g288g0g
Emmental juustoraaste, lidl680g2502kcal197.2g0g190.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g800g2720kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g18285kcal990.4g96g1544.8g0g
Valittu annoskoko3680g9142kcal495.2g48g772.4g0g
Annoskoko puolitettuna1840g4571kcal247.6g24g386.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213