Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1575g1260kcal299.3g0g15.8g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g900g3150kcal18g27g324g0g
Emmental juustoraaste, lidl765g2815kcal221.8g0g214.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g900g3060kcal18g27g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g20570kcal1114.2g108g1738g0g
Valittu annoskoko4140g10285kcal557.1g54g869g0g
Annoskoko puolitettuna2070g5143kcal278.6g27g434.5g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213