Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g175g140kcal33.3g0g1.8g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g100g350kcal2g3g36g0g
Emmental juustoraaste, lidl85g313kcal24.6g0g23.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g2286kcal123.8g12g193.2g0g
Valittu annoskoko460g1143kcal61.9g6g96.6g0g
Annoskoko puolitettuna230g571kcal31g3g48.3g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213