Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakakku (karppi)

2 munaa
3ml makeutusneste
100g voisulaa
100g hasselpähkinäjauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 rkl kanelia
ripaus suolaa
200g hienoa porkkanaraastetta

täyte
200g tuorejuusto
makeutusnestettä maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Paula80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)120g167kcal13.3g0.5g12.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 100g545kcal0.9g0.5g61g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g100g61kcal14g3g60g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Tuorejuusto (Creme bonjous 15% maustamaton), annos 5g200g340kcal15g2g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1474g2402kcal89.8g48.2g328.2g10g
Valittu annoskoko737g1201kcal44.9g24.1g164.1g5g
Annoskoko puolitettuna369g601kcal22.5g12.1g82.1g2.5g
Arvot/100g100g163kcal6.1g3.3g22.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232381