Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g200g646kcal100g60g1g11g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki100g150kcal1g6g13g0.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2398g2885kcal220.4g216.6g122.2g56.8g
Valittu annoskoko1199g1443kcal110.2g108.3g61.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna600g721kcal55.1g54.2g30.6g14.2g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466