Soijarouhebolognese
AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)
***
VALMISTUS
- Kuumenna rypsiöljy.
- Sekoita joukkoon soijarouhe.
- Paista soijarouhetta hieman.
- Lisää vesi vähitellen.
- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.
- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.
- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.
- Lisää loput ainekset mukaan.
- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa
Nalanna