Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g121g206kcal23g0g12.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sipuli 61g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g495kcal51.8g5.8g27.8g2g
Valittu annoskoko198g248kcal25.9g2.9g13.9g1g
Annoskoko puolitettuna99g124kcal13g1.5g7g0.5g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176