Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g161g274kcal30.6g0g16.1g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sipuli 81g24kcal1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g660kcal68.8g8g37.2g2.8g
Valittu annoskoko264g330kcal34.4g4g18.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna132g165kcal17.2g2g9.3g0.7g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176