Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana655g819kcal85.2g9.8g46g3.4g
Valittu annoskoko328g409kcal42.6g4.9g23g1.7g
Annoskoko puolitettuna164g205kcal21.3g2.5g11.5g0.9g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176