Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g202g343kcal38.3g0g20.2g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g825kcal86.2g9.8g46.4g3.4g
Valittu annoskoko330g413kcal43.1g4.9g23.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna165g206kcal21.6g2.5g11.6g0.9g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176