Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g242g411kcal45.9g0g24.2g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sipuli 121g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g990kcal103.2g11.8g55.6g4.2g
Valittu annoskoko396g495kcal51.6g5.9g27.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna198g248kcal25.8g3g13.9g1.1g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176