Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g282g480kcal53.6g0g28.2g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Sipuli 141g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1155kcal120.4g13.8g65g4.8g
Valittu annoskoko462g578kcal60.2g6.9g32.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna231g289kcal30.1g3.5g16.3g1.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176