Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g322g548kcal61.3g0g32.2g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sipuli 161g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1320kcal137.6g15.6g74g5.4g
Valittu annoskoko528g660kcal68.8g7.8g37g2.7g
Annoskoko puolitettuna264g330kcal34.4g3.9g18.5g1.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176