Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g363g617kcal68.9g0g36.3g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sipuli 181g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1486kcal154.8g17.6g83.6g6.2g
Valittu annoskoko594g743kcal77.4g8.8g41.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna297g371kcal38.7g4.4g20.9g1.6g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176