Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g40g69kcal7.7g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g165kcal17.4g2g9.2g0.6g
Valittu annoskoko66g83kcal8.7g1g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal4.4g0.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g125kcal13.2g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176