Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g403g685kcal76.6g0g40.3g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sipuli 202g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1651kcal172g19.8g92.8g6.8g
Valittu annoskoko660g825kcal86g9.9g46.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna330g413kcal43g5g23.2g1.7g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176