Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Muna, annos 60g60g53kcal4.5g0.5g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g5647kcal59.4g719.6g269.4g24.8g
Valittu annoskoko1285g2823kcal29.7g359.8g134.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna643g1412kcal14.9g179.9g67.4g6.2g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234205