Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g50g450kcal0g0g50g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 400g567kcal91.5g0g22g0g
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 100g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200g720kcal56g3.8g52g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix100g50kcal1.5g10g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2892g5997kcal372g498.4g265.8g30.8g
Valittu annoskoko1446g2999kcal186g249.2g132.9g15.4g
Annoskoko puolitettuna723g1499kcal93g124.6g66.5g7.7g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921