Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Etikkakurkkuja

Choppaile Avomaankurkut paloiksi, itse vetelen pötköt ensin puoliksi ja teen puolikaaria.

Etikka laimennetaan veteen ja vettä voi lisätä halutessaan.

Etikkaveteen tulee mausteet eli sokeri ja suola jotka sekoitetaan hyvin.

Perinteisesti tähän kuuluu myös tilliä, joten laita sitä oman makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1200g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g100g31kcal0g10g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g351kcal14.4g72.6g2.4g16.8g
Valittu annoskoko1809g175kcal7.2g36.3g1.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna905g88kcal3.6g18.2g0.6g4.2g
Arvot/100g100g10kcal0.4g2g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235947