Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Kebabliha(lidl)800g1560kcal148g26.4g96g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g1000g300kcal15g45g4g25g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g7898kcal345.2g173.4g640.2g50.8g
Valittu annoskoko2300g3949kcal172.6g86.7g320.1g25.4g
Annoskoko puolitettuna1150g1975kcal86.3g43.4g160.1g12.7g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424