Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Kebabliha(lidl)100g195kcal18.5g3.3g12g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g125g38kcal1.9g5.6g0.5g3.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g989kcal43.2g21.6g80g6.4g
Valittu annoskoko288g495kcal21.6g10.8g40g3.2g
Annoskoko puolitettuna144g247kcal10.8g5.4g20g1.6g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424