Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kebabliha(lidl)200g390kcal37g6.6g24g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g250g75kcal3.7g11.2g1g6.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1975kcal86.2g43.2g160g12.6g
Valittu annoskoko575g987kcal43.1g21.6g80g6.3g
Annoskoko puolitettuna288g494kcal21.6g10.8g40g3.2g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424