Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kebabliha(lidl)200g391kcal37.1g6.6g24g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g250g75kcal3.8g11.3g1g6.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl100g341kcal2g3g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1978kcal86.6g43.4g160.2g12.8g
Valittu annoskoko576g989kcal43.3g21.7g80.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna288g495kcal21.7g10.9g40.1g3.2g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424