Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl580g760kcal75.4g2.9g49.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%50g125kcal7g5.5g2.8g24.5g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Voi 48g345kcal0.6g0.2g38.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 200g757kcal55.8g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g3973kcal277.6g17.2g302.6g49g
Valittu annoskoko928g1987kcal138.8g8.6g151.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna464g993kcal69.4g4.3g75.7g12.3g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169