Laita vesi ja suola kattilaan ja laita kiehumaan.
(Jos haluat lisää 0,5 dl riisiä, lisää silloin 2 dl vettä).
Suikaloi paprikat, porkkana, kesäkurpitsa ja sipuli.
Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet ja valkosipuli.
Anna muhia n. 5 min ja kääntele välillä lastalla.
Mausta.
Kaada kasvikset, inkivääri ja tomaattimurska kattilaan.
Hauduta n. 40 minuuttia miedolla lämmöllä.
Ruskista broilerisuikaleet juuri ja juuri kypsiksi ja mausta juustokuminalla, meiramilla ja (chilimausteella), paprikamausteella (ellet ole marinoidut niitä etukäteen), lisää sitten kattilaan.
Vältä paistamasta broileripaloja liian kuiviksi.
Jätä lihanpalat melko isoksi niin ne eivät kuivahda niin helposti.
Hauduta keittoa vielä n. 5-10 minuuttia.
Tarkista suola.
Broilerista saa maukkaampaa, jos ehdit marinoida suikaleita 2tunnista puoleen vuorokauteen ennen paistamista: 2 rkl öljyä, 1tl juustokumina, 1tl meirami, 1tl paprikamauste, 1tl valkosipulimurska, 1tl raastettu inkivääri ja 1rkl sitruunamehua (0,5 tl chilijauhetta).
Ja ei kun syömään!
Varoitus: poistaa hyvin nestettä!!
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaaNiina72