Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl250g2250kcal0g0g250g0g
Omena, keskikokoinen 200g2000g680kcal4g142g6g36g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Leseseos (3 viljan)200g510kcal33.2g68g12.2g60g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g127kcal1.2g27.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g14117kcal278.8g1772g633.8g219.6g
Valittu annoskoko4160g7059kcal139.4g886g316.9g109.8g
Annoskoko puolitettuna2080g3529kcal69.7g443g158.5g54.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109