Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado2.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g104kcal2g15.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko18g52kcal1g7.7g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g26kcal0.5g3.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g289kcal5.6g42.8g10g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749