Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.1g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado3.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g155kcal3g23g5.4g0.6g
Valittu annoskoko27g78kcal1.5g11.5g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal0.8g5.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g288kcal5.6g42.6g10g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749