Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado5g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g207kcal3.8g30.4g7.2g1g
Valittu annoskoko36g104kcal1.9g15.2g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g52kcal1g7.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g288kcal5.3g42.2g10g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749